Wednesday, April 23, 2008

Chomutov - město tisíce tváří

Vrátil jsem se do Chomutova a z ksichtu mi nechce slézt můj povýšenej výraz, naopak se prohlubuje. Lidi tady vypadají fakt hnusně, většina sou ošklivý socky, takový ty hnusný tlustý maloměšťáci, co choděj do Lidlu. Vždycky, když kouknu z okna, vidím někoho prohrabávat kontejnery, šacuju to tak na 20 lidí denně, co tam proboha všichni můžou najít dobrýho? Nezbývá, než než mít tento drsný sever rád.
---
Na hip hop akci, kterou jsme dělali, to kapely moc nevydejchaly a hiphopovaly něco o tom, jaký sou v Chomutově zmrdi, hehe. Pak se tam málem porvali dva tlustý negři s drsnýma klukama severu, kámoš je šel roztrhnout, no bylo to o chlup, už drželi rozbitý lahve.
---
Ovšem návštěva mé kdysi domácí hospody přinesla ovoce. Nejenže mají 10° za 14 korun a 12° za 16, Gambrinus za 15, v této podnikavé hospodě se dělají akce: Zelený víkend - zelená za deset korun, jiný víkend - tequila za 23 apod. No, když člověk nemá do čeho píchnout, může se jít levně ožrat. A navíc, v knajpě socialistického střihu, kde sedí dědkové a sídlištní negramotná mládež, visí cedule jak svině, že po celý hospodě je wi-fi. Halt pokrok nezastavíš.

3 comments:

Jan Boček said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about me, I hope you enjoy. The address is http://chleba.blogspot.com. A hug.

matynka said...

cha, jednou vtipný post i komentář, a každý je o něčem jiným! pokrok a vtip nezastavíš:)

Anonymous said...

Jmenuji se Fajar. Bydlím v Bedono v centrální Javě, byl jsem ve velmi chronickém finančním problému a situaci terminálu před několika týdny. Po všem, co jsem hledal pomoc od přátel a sousedů, se ukázalo jako potratu, mám pocit, že nikdo, kdo by se opravdu staral. Byl jsem tak vyčerpaný kvůli nedostatku finančních prostředků na rozšíření mého podnikání a moje 2 děti ve věku 5 a 8 let také nevypadaly kvůli nedostatku řádné péče v důsledku financování. Jednoho věrného rána jsem viděl starého přítele mého zesnulého manžela a řekl jsem mu vše, co jsem procházel, a on řekl, že jediný způsob, jak by mohl pomoci, je nasměrovat mě k dobrému úvěrovému důstojníkovi v USA, který mu také pomohl, vysvětlil Pro mě o tom, jak byl finančně dolený a jak ho tento úvěrový důstojník posílil (pan Pedro, který mu poskytl půjčku 7 000 000,00 USD za dostupnou sazbu 2%. Dále mě ujistil, že jsou jedinou legitimní úvěrovou firmou, kterou našel online „Dal mi jejich e -mail a tak jsem se přihlásil a byl mi také udělen půjčku a můj život se změnil pro dobro. Kontaktujte jediného opravdového věřitele pana Pedro e -mailem / pedroloanss@gmail.com, abyste vyřešili svůj finanční nepořádek.