Saturday, August 9, 2008

Tři obrazy ze severu

Volume n.1°
Při cestě do hospody, kde mají jen dvanáctku a jmenuje se Džbán: Hnusnej chlap, socka, starej umolousanej, jde v doprovodu krásný mladý Cikánky k bankomatu. Ze škvíry ale nic nevylezlo, Cikánka se mu vysměje a odchází. Chlapík sklesle postává u bankomatu, dnes bude sám.

Volume n.2°
Na výletě v dlouhým Ústí nad Labem: Do autobusu nastoupila partička starších Cikánů, sebou PETku s vínem z Globusu. Za jednu zastávku rozlili víno po autobuse, dali pěstí jednomu cestujícímu a vystoupili, celkem rychlý. Postižený všem vynadal do mrdek, nikdo si nedovolil pronásledovat útočníky v ústeckém ghettu.

Volume n.3°
Pohled z okna: Partička zfetlých a opilých mladých, včetně neuvěřitelných párů, halasně probírá popelnice a fláká se po sídlišti. Našli záclonu, tak málo stačí ke štěstí.

3 comments:

Grumpy Czech said...

Tak to je kurevsky naturalismus, ted jsem se ze Severu vratil, ale takhle vostry to tam teda nebylo (mladez stejna, jen morgosu mene). A co vole pico, ses uz zenatej?

Jéňa said...

Kdepak kamaráde, ja se ožením až po vás všech, protože už jsem se zadal Pánu, který má náruč pro všechny. I pro tebe, tápajícího...
Subspecie ternitatis

Jan Boček said...

začínám chápat, proč ses tam vrátil.. seš prostě romantik..